A szülői munkaközösség tagjai felvetették az ötletet, mi lenne, ha bált szerveznénk az iskola javára. Jó lenne a bevételből játszóteret készíteni a gyerekeknek az udvaron.

A terveket tettek követték, s néhány lelkes szülő nekilátott a szervezésnek. Zenészeket és támogatókat kerestek, tanárokkal közös műsorszámot gyakoroltak. Fáradtságos munkájuknak szép eredménye lett. Nagyon sok felajánlás, adomány érkezett akár pénzben, akár tombolatárgyakban.

A készülésből a gyerekek is kivették a részüket. Az asztalterítőket csodás rajzokkal díszítették ki a rajz és technika órákon. Csilla néni vezetésével a negyedik osztályosok (némi kiegészítéssel) táncot tanultak, s mutattak be, Juhász Réka és Novák Koppány furulyázott, Sándor Klára és Sándor Márta zongoráztak.

A jó hangulatról Dézsi Ferenc, Béres Norbert és Szabó Zoltán gondoskodtak muzsikájukkal.

A számos tombolatárgy jó gazdákra talált. A fődíjat, Tishler Katalin festményét egy vendég kislány nyerte, aki boldogan vitte haza.

Elmondhatjuk, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól éreztük magunkat, s az eredmény is magáért beszélt - érdemes volt megszervezni ezt a bált. Aki nem volt ott, sajnálhatja :-D

Köszönjük a szervezést Gelencsér Juditnak, Juhászné Ginál Anikónak, a Sóbujtó családnak, Mizsei Juditnak, a sok segítséget Sebetka Magdinak, a vidám díszítést Szabó Lenkének.

Minden felajánlónak köszönjük az adományokat!

 

Fotók a Képtárban